Mirë se erdhe

Mirë se erdhe tek BookBridges, International™, ku ne po sjellim zemrën e librit tek zemrat e njerëzve nëpër botë. Ne duam që t’i të gjesh të gjithë ndihmën e mundshme për të qenë prindi ose bashkëshorti/bashkëshortja më e mirë që mund të jesh. Shfletoni BookBridges dhe mësoni më shumë rreth nesh.

Dashuri dhe Respekt – BookBridge

Këtë libër duhet ta lexosh po qe se... deshe të kuptosh nevojën bazë shtytëse të bashkëshortit/bashkëshortes tënde (bashkëshortja – për të ndjerë dashuri ndaj saj/bashkëshorti – për t’u ndjerë i respektuar), dhe kësisoj ta përjetosh martesën në mënyrën se si Perëndia...

Martesa e Shenjtë – BookBridge

Këtë libër duhet ta lexosh po qe se... …dëshiron të krijosh një kuptim më të mirë të mënyrës se si martesa mund të të përgatitë për t’u bërë më tepër si Krishti. Me pak fjalë… Ky libër shpjegon mënyrën se si martesa na zbulon Perëndinë dhe dashurinë e Tij për botën....