Këtë libër duhet ta lexosh po qe se… deshe të kuptosh nevojën bazë shtytëse të bashkëshortit/bashkëshortes tënde (bashkëshortja – për të ndjerë dashuri ndaj saj/bashkëshorti – për t’u ndjerë i respektuar), dhe kësisoj ta përjetosh martesën në mënyrën se si Perëndia synonte, me paqe, intimitet dhe unitet. “Me pak fjalë”… Ashtu sikurse bashkëshortët duhet të […]

Këtë libër duhet ta lexosh po qe se… Keni një martesë të trazuar ose thjesht dëshironi të ripërtërini dashurinë në martesën tuaj. “Me pak fjalë”… Guximi për të Dashuruar është një sfidë 40-ditore për bashkëshortët dhe bashkëshortet, që ka për qëllim t’i ndihmojë ata të kuptojnë dhe të praktikojnë dashuri të pakushtëzuar. Ky libër përmban çelësat e nevojshëm për […]

Këtë libër duhet ta lexosh po qe se… …dëshiron të krijosh një kuptim më të mirë të mënyrës se si martesa mund të të përgatitë për t’u bërë më tepër si Krishti. Me pak fjalë… Ky libër shpjegon mënyrën se si martesa na zbulon Perëndinë dhe dashurinë e Tij për botën. Kjo realizohet duke krahasuar […]

Këtë libër duhet ta lexosh po qe se… Dëshiron të ndërtosh marrëdhënie të suksesshme duke përjetuar dhe praktikuar dashuri autentike në të tëra aspektet e jetës tënde. Me pak fjalë… Ky libër, duke të të shoqëruar nëpër shtatë tiparet e gjuhës së dashurisë: mirësia, durimi, falja, mirësjellja, përulësia, bujaria dhe ndershmëria, do të të tregojë […]

Këtë libër duhet ta lexosh po qe se… Po pyet veten përse bashkëshorti yt nuk vë re asnjëherë gjërat që ju bëni, përse e keni të vështirë për të komunikuar me njëri-tjetrin, ose  përse ndryshoi bashkëshorti yt pas martesës. Me pak fjalë… Një burrë mendjekthjellët me të vërtetë që dëshiron të kënaqë gruan e tij. Mësoni më shumë rreth burrit tuaj. Lëre […]